Gastenboek

Voor mijn gastenboek met ervaringen van cliënten en cursisten klik hier en lees de berichten hieronder:

Lieve Miranda,
Dank zij je hulp, ben ik nu weer even van mijn klachten af. Ik had buikpijn en was misselijk en moest braken van de de stress doordat het overvol in mijn hoofd was. Dit heb ik regelmatig door overprikkeling. Door regelmatig te komen voor een sessie wil ik dat ik me lekker blijf voelen. Hier wil ik je erg voor bedanken. Ik voel me weer lekker…
Groetjes van Stijn 13jr.

Faya (2 en half)  had lange tijd last van erge oorpijn. Medicatie sloeg niet aan. Na een sessie met Miranda kwamen we erachter dat Faya overprikkeld was.  Vanuit dat inzicht gingen we haar in de middag weer laten rusten. De oorpijn verdween als wolken voor de zon.
Tussen de sessie door gaf Miranda de tip om ons andere kindje geen koemelk te geven, hierdoor verdween zijn chronische snotneus snel.
Door de goede resultaten ben ik zelf ook nog bij Miranda geweest en leerde ik om dichterbij mezelf te blijven. Miranda werkt op een zachte krachtige manier. Ze is intuïtief sterk. Een aanrader voor iedereen, ook voor hen die er in de reguliere zorg niet uit komen.

Ik ben bij haar geweest met twee gevoelige kinderen, waarbij er 1 nog in haar broek plaste nadat deze met de basisschool was begonnen. Dit was na 1 sessie zo goed als verholpen. En na de 2de sessie hoefde er geen vervolg mee te komen. Ze kan wat last van de schouders halen in een ontspannen open sfeer en de kinderen weer op weg helpen. Een aanrader voor iedereen die gevoelig is.
(via site VGZ)

Een gedachte over “Gastenboek

  1. Sanne

    We hebben net gesprek op school gehad en de juf was enorm positief en ook verbaasd dat onze zoon opeens zo’n andere indruk op haar maakt sinds de kerstvakantie. Hij laat meer zien, is rustiger , durft dingen te vragen.
    Voor ons is het helder dat hij na een behandeling van jou weer goed in zijn vel zit. Maar de juf snapt er niets van.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.