Sensi-therapie

Laat je kind weer stralen!

Eerst de voordelen op een rijtje:
* Kort behandeltraject (2-3 behandelingen met gemiddeld 4 weken ertussen)
* De behandeling wordt (meestal) vergoed
* Vaak al na de 1e behandeling verbetering
* Kinderen vinden de behandeling prettig

Sensi-therapie (Sensi-Plus therapie) is een snel werkende en krachtige manier om onbalans op energetisch, lichamelijk en geestelijk niveau te herstellen. Gemiddeld zijn bij kinderen slechts 2-3 behandelingen nodig.

Ik meet eerst aan de hand van een behandelprotocol uit wat er op dat moment bij jouw kind belangrijk is om te doen. Daarna ga ik aan de slag en doe ik datgene wat je kind nodig heeft en aangeeft, zowel verbaal alsook (en vooral) non-verbaal (energetisch, door bepaalde gebaren, enz) Met mijn intuïtie “zie”, “voel” en “weet” ik waar de blokkades zijn en hoe ik die het beste kan aanpakken. Denk hierbij aan drukpuntmassage (werken met energiebanen en bewustzijn), holistic pulsing, adem- en ontspanningstechnieken, allergiemeting, ontgiften en meer!

Sensitherapie is geschikt voor volwassenen en kinderen en wordt (deels) vergoed door de verzekering. Er is geen verwijsbrief nodig en je kunt snel terecht! De behandeling kan prima samen met de reguliere behandeling van bijvoorbeeld een arts, psycholoog of fysiotherapeut.

HSP HAPPINESS voor volwassenen klik hier

Bel voor een afspraak: 06 5264 3583  Je kunt op werkdagen bellen tussen 9 en 18 uur. Als ik aan het behandelen ben neem ik vaak de telefoon niet op. Spreek daarom het antwoordapparaat in zodat ik je terug kan bellen! Of mail naar: Miranda@bewustbalans.info
Je kunt ook online een afspraak maken!

Tijdens de behandeling hoeft je kind alleen maar de schoenen uit te doen. Als ouder mag je altijd bij de behandeling aanwezig zijn! Graag zelfs!