Therapie

Laat je kind weer stralen!

Eerst de voordelen op een rijtje:
* Kort behandeltraject (2-3 behandelingen met gemiddeld 4 weken ertussen)
* De behandeling wordt (meestal) vergoed
* Vaak al na de 1e behandeling verbetering
* Kinderen vinden de behandeling prettig

Gemiddeld zijn bij kinderen slechts 2-3 behandelingen nodig.

Thuis vul je als ouder(s) het intakeformulier in.  Daarna ga ik aan de slag en doe ik datgene wat je kind nodig heeft en aangeeft, zowel verbaal alsook (en vooral) non-verbaal (energetisch, door bepaalde gebaren, enz) Met mijn intuïtie “zie”, “voel” en “weet” ik waar de blokkades zijn en hoe ik die het beste kan aanpakken. Dit werkt grotendeels energetisch (activeren energiebanen, zelfgenezend vermogen) maar het kan ook zijn dat ik remedies of tijdelijk supplementen adviseer.

De therapie wordt (deels) vergoed door de verzekering. Er is geen verwijsbrief nodig en je kunt snel terecht! De behandeling kan prima samen met de reguliere behandeling van bijvoorbeeld een arts, psycholoog of fysiotherapeut.

HSP HAPPINESS voor volwassenen klik hier

Bel voor een afspraak: 06 5264 3583  Je kunt op werkdagen bellen tussen 9 en 18 uur. Als ik aan het behandelen ben neem ik vaak de telefoon niet op. Spreek daarom het antwoordapparaat in zodat ik je terug kan bellen! Of mail naar: Miranda@hsphappiness.nl
Je kunt ook online een afspraak maken!

Tijdens de behandeling hoeft je kind alleen maar de schoenen uit te doen. Als ouder mag je altijd bij de behandeling aanwezig zijn! Graag zelfs!